M
Márton napi barangolás
Márton-napi barangolás

Márton-napi barangolás

Barangolj Márton napon a Hajósi Pincefaluban: 6 pince – 12 bor – vezetett séta – borvacsora libasülttel! 

2023.november 11. szombaton a Márton-napi örömök minden ízét kiélvezheted a hajósi borászok társaságában! Családias hangvételű pincetúrára hívunk, hogy egy komótos séta során ellátogassunk hat pincébe. Kötött útvonalon haladunk 10-15 fős csapatokban, melyeket egy-egy avatott helybéli kalauzol a Pincefalu utcácskáin, elmesélve közben a helytörténeti érdekességeket. Mindegyik pincében megkóstolunk két bort, elidőzünk kissé, majd tovább bandukolunk.

A Márton-nap nem csak az újborokról, de a gasztronómiáról is szól, ezért a programot helyben termelt alapanyagokból készült rusztikus tízóraival indítjuk, végül egy pompás libavacsorával zárjuk.

Kiváló alkalom ez arra, hogy sietség nélkül látogathass pincét, hogy a borokról meghallgathasd a gazda történeteit, hogy a Pincefalu utcáit értő szemmel nézve járhasd be, hogy személyes élménnyé váljon a látogatás. 

A Hajósi Pincefalu mindig szép. Novemberben a pincemunkákkal jórészt végeztek a gazdák, a szőlőművelés pedig majd csak később ad feladatot. Ilyenkor van idő élvezni egymás társaságát, kíváncsiskodni kicsit az új évjáratot illetően, ápolni a kapcsolatokat, örülni a termésnek. Szeretettel várunk erre a boldog napra! 

Program: 

10:00 Reggeli és borkóstoló az Umenhoffer Pincében

11:00 Pincetúra két útvonalon

“A” útvonal: Huber Pince – Berta Pince – 7Présház – Beck Pince 

“B” útvonal: Matos Pince – Wicker Pince – Barth Pince – Takács Pince

17:30-kor mindannyian megérkezünk a Kovács Borházba, ahol a borok mellett húsleves, libasült párolt káposztával és tört burgonyával, desszertként pedig rétes kerül az asztalra.

JEGYEK: 18.900 Ft/fő áron válthatók:
2023.11.08. szerda éjfélig a www.hajosi-pincefalu.hu oldalon

 

Információ: vintegro@gmail.com vagy +36704555764 

Hasonló események