M

Gyakran Ismételt kérdések a Tavaszi Pincenyitogató kapcsán

Szerző: Vintegro

március 30, 2023

Kötelező a Hajósi Pincefalus pohár megvásárlása?

Igen, ez a belépőjegy a Tavaszi Pincenyitogatóra. A pohár megvásárlásával a rendezvényt támogatod. Ráadásul így sokkal kevesebb vizet használunk el, és a pincegazdák válláról is leveszed a mosogatási terhet – a megnyert időt pedig Veled tölthetik, baráti beszélgetéssel 

Mit tartalmaz a belépőjegy?

Egy logózott kóstolópoharat, Pincefalu térképet – hogy könnyebben eligazodj a sok egyforma présház és hangulatos utca között, illetve korlátlan panoráma taxi szolgáltatást is igénybe vehetsz.

Hol vehetem igénybe ezt a szolgáltatást?

4 kijelölt helyen tudsz felszállni a járműre, mégpedig a Cabernet Látogatóközpont, a Schön Pince, a 7Présház és a Beck Pince előtt. Így bármelyik nyitott pincét könnyedén megközelítheted, ha elfáradnál a sétában. Érdemes felfedezni a központtól távolabbi helyszíneket is!

Milyen gyakran közlekedik a panoráma taxi?

A menetrendet megtudhatod az infó ponton, a Látogatóközpontban és kijelölt présházak elé kifüggesztett tájékoztatókon.

Miért szerepel QR kód a térképen?

A QR kód segít az útvonal megtervezésében. Olvasd be a kódot a telefonod segítségével, majd tervezed meg az útvonalat a kiválasztott pincéhez.

Milyen étkezési lehetőségek vannak a Tavaszi Pincenyitogatón?

A Hirrlingen téren megtalálod a Wurstli Grill büfékocsit, ahol jobbnál jobb hamburgerek közül válogathatsz, vagy innen néhány lépésre a színpad felé helyben sütött olasz pizzákkal várnak a Dobler Pincében. Ezen kívül meleg ételeket tudsz még fogyasztani az Umenhoffer Pincében vagy a Judit Vendéglőben.

Élelmiszerboltot vagy dohányboltot találok a közelben?

A legközelebbi élelmiszerbolt és trafik Hajós központjában található, a Pincefalutól kb 4-5 km-re. 5:30-tól 20:30-ig tart nyitva a Tom Market, 7:00-től 20:00-ig pedig a dohánybolt. (Hajós, Jókai utca 1.)

Taxi van a közelben?

Igen! Ha a környező településeken van a szállásod vagy bemennél Hajósra, akkor keresd bizalommal az Oszi Taxit. Ezen a számon eléred a rendezvény teljes ideje alatt: +36204401662

Meddig tartanak nyitva a pincék?

Hivatalosan 22:00-ig. Az esetleges hosszabbított nyitva tartásról, vagy a vasárnap délelőtti borvásárlási lehetőségekről érdeklődj a borászoknál!

Mit tehetek, ha nem szeretném hazavinni a poharat?

Bármelyik térképen szereplő pincében visszaválthatod, és mi visszaadjuk a belépő díjának egy részét.

Szuper, hogy velünk tartasz! Oszd meg az élményeidet a barátaiddal! Tölts fel képet a közösségi média oldaladra a rendezvényről, és ne felejtsd el megjelölni rajta a Hajósi Pincefalut! 😉

Ezek is érdekelhetnek…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük