A nagypapa pincéje 1977-ben épült a Présház utcában, Huber János pedig 2008-ban készítette el első saját borát és kezdett el a családi pincében dolgozni. János 2,5 hektár területen dolgozik és évente 8-10.000 palack bort készít.
A papa pincéjét kinőve több pincét is vásárolt a Csárda soron, így jelenleg négy egymás melletti pince áll a rendelkezésére szőlőfeldolgozáshoz, borkészítéshez és a vendégek fogadásához.
Vezető fajtáik a Zöld veltelini, Cserszegi fűszeres, Kékfrankos és Cabernet sauvignon.
2021-ben János húga úgy döntött, hogy párjával hazatérnek a családi vállalkozásba külföldi tapasztalatszerzéseik után és segítik testvérét. Azóta Huber János borász mellett Huber Anikó és Pogacsics Krisztián várják a vendégeket borkóstolóval és adnak betekintést a sváb gasztronómiába.
Elérhetőségek:
Cím: 6344 Hajós Pincefalu, Csárda sor 7.
Telefon: +36 70 330 6870
E-mail: info@huberpince.hu
Közösségi média:
0 hozzászólás