M

Lösz T Á B O R

lösz tábor

Szerző: Vintegro

július 28, 2023

Augusztus 26-án egy csodálatos programot szerveznek azok a kis pincék, akik a természetes borkészítést és a magas gasztronómiai és kulturális érték létrehozását tűzték ki célul. Saját leírásuk szerint:

“Megálmodtunk egy közvetlen és hangulatos mini fesztivált, ahol az általunk fontosnak ítélt értékeket állítjuk a középpontba.
EMBER / TÁJ – és a kettő kölcsönösen előnyös találkozása. Olyan borász kollégákkal fogtunk össze, akik hasonló talajon, hasonló adottságok mellett gazdálkodnak és alkotnak tiszta, őszinte, beavatkozásmentes borokat.
Boldogok vagyunk, hogy a 4 szervező helyi kispince mellett velünk tart Juhász Milán Szekszárdról és Galán Géza Mohácsról!
Kint leszünk a szabadban, a hullócsillagos augusztusi éj alatt, a Pincefalu löszdombjainak tövében. Ehhez a hangulathoz elengedhetetlen a tábortűz és mindenféle földi jó. A bajai BORBISTRO felel a tábortűzön, bográcsban főtt dunai halpörköltért, a specialty kávékért és alkoholmentes italokért. Steve barátunk is tüzet rak: lesz nyárson sült kovászos kenyér érett túróval (tradicionális helyi specialitás), sült sonka, szalonna, parázson sült burgonya és hagyma. Napközben dj-vel, este pedig akusztikus koncerttel készülünk.”

Szeretettel várunk téged is, ha belekóstolnál a helyi gasztronómia csúcsteljesítményeibe. Az esemény részleteit a facebook-eseményben találod, ide kattintva. Válts jegyet elővételben, nehogy lemaradj!

Ezek is érdekelhetnek…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük