A hajósi Matos Patrik, a borvidék egyik legfiatalabb borásza pincéjét szüleitől örökölte. 2016 óta fél hektáron dolgozik a család, melyen gondosan, nagy odafigyeléssel művelnek Irsai olivért, Olaszrizlinget, Zweigeltet, valamint Cabernet franc és Cabernet sauvignon szőlőt. Szőlőiket kézzel szedve, boraikat spontán erjesztve, a hagyományokat követik. A családtól és barátoktól kapott segítség és fiatalosság mellett ezt a hagyományt ötvözik a modern szemlélettel. Az új Matos présház borkóstolókra lett kialakítva, hogy vendégeik kényelmesen, nyugodtan, barátságos környezetben kóstolhassanak egy pár pohár finom hajósi Matos bort.
Elérhetőségek:
Cím: 6344 Hajós-Pincefalu, Csárda sor 6.
Telefon: +36 70 413 9000
E-mail: info@matospince.com
Közösségi média:
0 hozzászólás