Az első hajósi pince 1979-ben lett a Takács család tulajdona, majd még két pincével bővült a családi gazdaság. A föld alatti pincék 63 méter hosszúak, hőmérsékletük télen-nyáron 8- 12°C. A család összesen 8 hektáron gazdálkodik. Fő fajtáik Hajós-Bajai pince révén az Irsai Olivér, Cserszegi fűszeres, Kékfrankos és Cabernet sauvignon. Főként fajtajelleges, gyümölcsös fajtaborokat készítenek, azonban mindig vannak különlegességeik, mint például a gyöngyözőboraik. A Takács család a Hajósi pincefaluban mindig nyitott kapukkal várja a vendégeket a hétvégi nyitott pincéken, valamint fesztiválokon.
Elérhetőségek:
Cím: 6344 Hajósi-Pincefalu, Bajai u. 7919 hrsz
Telefon:
Gábor: +36 30 729 2851
Patrícia: +36 70 443 6616
Lajos: +36 70 457 4339
E-mail:
Gábor: takacsgabor0125@gmail.com
Patrícia: patriciavillanyi79@gmail.com
Közösségi média:
Gratulálunk a Takács Pince gazdájának!
Öröm látni a sok fiatal gazdát !