A kis, családi Knehr pince története 2013-ban indult. Jelenleg fél hektár szőlőültetvénnyel rendelkeznek, amelyen Zweigelt, Olaszrizling, Cabernet franc és Kékfrankos szőlőt művelnek. Filozófiájuk, hogy kizárólag érett és egészséges szőlőből lehet és kell magas minőségű bort készíteni. Ennek a hitvallásnak megfelelően szorgosan, gondosan ápolják szőlőültetvényeiket. Boraik spontán erjednek, pincéjüket folyamatosan fejlesztik, hogy minél magasabb minőségű borokat tudjanak készíteni. Présházukat úgy alakították ki, hogy a vendégek nyugodt körülmények között egy pohár bor mellett kikapcsolódhassanak, és elfelejthessék a hétköznapi gondokat.
Elérhetőségek:
Cím: 6344 Hajósi-Pincefalu, Hajósi utca 7750 hrsz.
Telefon: +36 70 455 5764
E-mail: info@knehrpince.com
Közösségi média:
0 hozzászólás